Ολυμπιακοί αγώνες: Δάκρυσαν η Άννα Κορακάκη και η Άννα Ντουντουνάκη

Η Άννα Κορακάκη εγκατέλειψε στα προκριματικά των 10μ. αεροβόλου πιστολιού των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τον αγώνα, αποκάλυψε τον λόγο.

Η 28χρονη ανέφερε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τα μάτια της το τελευταίο διάστημα, που δεν πρόλαβε να ξεπεράσει και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει την προσπάθειά της.

«Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου, είναι κάτι που προέκυψε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δυστυχώς δεν το προλάβαμε. Το πρόβλημα δεν είναι παθολογικό, αφορά την εστίαση», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλει τον χρόνο του, έχω αρχίσει ασκήσεις με τα μάτια μου, μετά από 10 χρόνια καριέρας τους τελευταίους 4-5 μήνες κάνω την αγωνιστική μου κοιλιά. Θα συνεχίσω τις προπονήσεις μου για τα 25μ. κι ευελπιστώ εκεί να έχω καλύτερο αποτέλεσμα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ξέρω τι γίνεται με την εστίασή μου. Προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε, αλλά δεν γίνεται. Θέλει τον χρόνο του. Έχω ξεκινήσει ήδη κάποιες ασκήσεις για τα μάτια μου, μία θεραπεία και ευελπιστώ να γίνει. Δεν το προλάβαμε δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς. Συν το ότι αρρώστηκα κιόλας, μέσα σε όλα. Ήταν μία χρονιά που πραγματικά είχαμε ένα κάρο προβλήματα και ερχόταν η μία αναποδιά μετά την άλλη.

Είναι μια περίοδος, τους τελευταίους 4-5 μήνες που κάνω την ‘κοιλιά” μου, μετά από 10 χρόνια, είναι τώρα η φάση που κάνω την ‘κοιλιά’ μου (σσ. αγωνιστικά). Το παλέψαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε διπλά και τριπλά για να έρθω έστω σε ένα καλό επίπεδο…Ευελπιστώ για ό,τι καλύτερο στα 25 μέτρα. Δουλεύουμε, έχω ξεκινήσει αντιβίωση. Από αύριο ξεκινάμε ξανά προπονήσεις, έχουμε μέρες. Θα κάνω ό,τι μπορώ και ελπίζω να τελειώσω τον αγώνα»

«Ήταν μια μεγάλη πρόκληση η φετινή χρονιά – Δεν ξέρω τι έφταιγε και δεν βγήκε αυτό που ήθελα»

Η Άννα Ντουντουνάκη, δυστυχώς, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του των 100μ. πεταλούδα γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και με χρόνο 58.14 τερμάτισε 7η στην 3η σειρά των προκριματικών μένοντας εκτός συνέχειας

Με δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια (που ανήκει στην Team Future της bwin) παρουσιάστηκε εμφανώς απογοητευμένη, τονίζοντας τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, οι οποίες ξεκίνησαν μετά τον τραυματισμό της που την κράτησε εκτός δράσης για 1,5 μήνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Δεν είμαι ικανοποιημένη. Δεν πέρασα στον ημιτελικό, είχα δουλέψει πάρα πολύ, εγώ ο προπονητής μου και όλη ομάδα. Δεν βγήκε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω γιατί. Ήταν στις δυνατότητες μου να περάσω στον ημιτελικό. Ήταν δύσκολη χρονιά φέτος δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε προχωράμε.

Σίγουρα με στεναχωρεί όλο αυτό. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση η φετινή χρονιά. Ξεκίνησε πολύ καλά, τα πράγματα όταν τραυματίστηκα άρχισαν να δυσκολεύουν. Έλειπα 1,5 μήνα από το σπίτι μου σε προετοιμασίες για να είμαι έτοιμη. Πίστευα ότι ήμουν. Δεν ξέρω τι έφταιγε και δεν βγήκε αυτό που ήθελα. Έχω έρθει συνειδητοποιημένη και μπορώ να προχωρήσω παρακάτω θεωρώ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί